Over ons

Connected Rooms biedt een authentieke locatie voor vergaderingen, coaching sessies, workshops, vaste en flexibele werkplekken. Weg van rumoerige koffietenten of hotelketens met officiële vergaderzalen.

We geloven in duurzaam en flexibel ondernemen. Daarom breiden wij onze diensten binnenkort uit met inspirerende flex-kantoren. Interesse? Let's get in touch!

Onze klantgroep bestaat voornamelijk uit bedrijven in het MKB en ZZP segment. 

  • De locatie bevindt zich in Gorinchem, centraal gelegen in Midden Nederland en op 30 minuten rij afstand van steden als Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch en Utrecht. Alle belangrijke snelwegen binnen tien minuten binnen bereik. 
  • De locaties zijn ook te huur als fotoshoot locatie.
 

Over Els Olotu

Mijn naam is Els Olotu en oprichter van Connected Rooms. In oktober 2019 ben ik gestopt met mijn baan als account manager in de scheepvaart, nadat ik speelde met de gedachte voor inspirerende vergaderruimtes en flexplekken in het historische stadscentrum van Gorinchem. 

Om dit idee te testen sprak ik met een heel aantal Gorcumse ondernemers en potentiële klanten. Na positieve én opbouwende feedback besloot ik om ervoor te gaan en Connected Rooms was geboren.

Ik geloof dat we ons werkzame leven gezelliger kunnen maken door samen te creëren, te groeien, te inspireren en geïnspireerd te worden.